Rustig, Bert Van Ranst, rustig! (2)

profiling
dus ik moest El Capitan downloaden want dat grijs kadertje zat al weken te pinken in de rechterbovenhoek van mijn scherm en da’s verdomme heel niet toevallig want ik heb nooit problemen gehad met Safari en nu plots wel die browser begint te haperen op allerlei eenvoudige sites dus ik op zoek naar de nieuwste Safari maar die bestaat dus helemaal niet die zit in het pakketje El Capitan dus die kun je er zomaar niet uithalen dus nouja goed ik installeer die kapitein dat duurt verdomme een half uur zwart scherm en zo maar dat zeggen ze er niet bij ik heb het namelijk druk hoor wat moet ik tegen m’n klanten zeggen wacht nou even want ik ben iets aan het installeren dat langer duurt dan wanneer je voor het eerst je Mac uit z’n fabrieksdoos haalt ze zitten verdomme gewoon mijn hele harde schijf te analyseren en te checken wat er allemaal opstaat en dan blijkt achteraf ook nog ’s dat ik niet meer kan scannen of printen omdat Canon het verrekt om nog drivers te ontwikkelen voor toestellen die zo oud zijn als de mijne koop toch een nieuwe gij armoedzaaier hoor ik ze denken en ook die hipsters bij Apple int’resseert het geen kloten dat ik hardware gebruik die niet meer meekan met hun nieuwste app die je leven zogezegd eenvoudiger zal maken terwijl heel die troep net alles in recordtempo onoverzichtelijker maakt weetjewat ik download niks meer want al die apps en zogenaamde updates en verbeteringen zorgen er alleen maar voor dat je computer sneller ouder wordt dan de aardse tijd verstrijken kan
(door Bert V.R.)

Geef een reactie